Arvokisavalinnat

Arvokisavalinnat 2022

Belgian MM-kisat 8.-11.9.2022

Belgiassa syyskuussa pelattavien MM-kisojen edustajistoon valitaan jokaisesta maasta maksimissaan viisi miesparia, kolme naisparia ja yksi sekapari. Lue uutiset-sivulta tarkempaa taustaa ja hakumenettelyyn johtanuita perusteluja.

Hakijoista on valittu edustajistoon 4.3.2022:

– Kari Kyläinpää ja Kosti Kyläinpää
– Jaana Häkkinen ja Veera Mäenpää

Loput edustajista valitaan:
– Kesäkuun viimeisellä viikolla, hakudeadline 26.6. klo 23:59 (kaksi miesparia ja yksi naispari)
– Heinäkuun viimeisellä viikolla, hakudeadline 24.7. klo 23:59 (kaksi miesparia, yksi naispari ja sekapari)

Valinta tullaan tekemään senhetkisen kokonaisnäytön perusteella. Valinnoissa painotetaan viimeaikaisia näyttöjä ja huomioon otetaan sekä kotimaan että ulkomaan kilpailut. Mitä suurempi ja tasokkaampi turnaus, sitä arvokkaampaa turnauksessa menestyminen on. Kesä- ja heinäkuun viimeiset viikot valikoituivat sillä perusteella, että mukaan saadaan sekä Espoossa (4.6.) että Joensuussa (16.7. TAI 23.7., varmistuu lähiaikoina) annetut näytöt.

Jos olet jo hakenut MM-edustajistoon, ei sinun tarvitse täyttää hakemusta uudelleen, vaan olet mukana hakuprosessissa. Jos haluat tehdä muutoksia hakuusi, otathan yhteyttä roundnetfinland@gmail.com. Haku on auki 24.7.2022 klo 23:59 asti.

Irlannin EM-kisojen lopputurnaus, 6.-7.8.2022

EM-kisoissa on kolme sarjaa:

Closed men’s division: tähän sarjaan jokaisen Euroopan maan National Governing Body (NGB) voi valita yhden peliparin edustamaan maata. Hakulomake alla kohdistuu tähän edustuspaikkaan. Maasta voi päästä muitakin pareja, mutta heidän täytyy todistaa taitonsa EURA:n Grand Slam -turnauksissa tai olla riittävän korkealla EURA:n rankingissa. Lisätietoa täältä: https://fwango.io/euros22

Open men’s division: kuka tahansa miespari voi osallistua tähän sarjaan

Open women’s division: kuka tahansa naispari voi osallistua.

Hakeminen closed men’s -sarjaan edustamaan Suomea

Hakeminen tapahtuu samalla periaatteella kuin MM-kisavalinnat: valintahetkellä kertyneen kokonaisnäytön perusteella. Valinnoissa painotetaan viimeaikaisia näyttöjä ja huomioon otetaan sekä kotimaan että ulkomaan kilpailut. Mitä suurempi ja tasokkaampi turnaus, sitä arvokkaampaa turnauksessa menestyminen on. Valinta tehdään samalla MM-kisavalintojen toisen erän kanssa eli kesäkuun viimeisellä viikolla. Haku on auki 26.6.2022 klo 23:59 asti.

Roundnet Finlandin yhteistyökumppanit