Roundnet Mixed SM 2022

17.9.2022, Jyväskylä, Vehkahalli, Wilhelm Schildtin katu 1

Tervetuloa ratkomaan roundnetin sekaparien Suomen mestaruutta Jyväskylään! Turnauksessa on vain yksi sarja, joka on mixed eli sekaparien sarja. Peliparin tulee siis koostua mies- ja naispelaajasta. Mixed SM järjestetään kolmatta kertaa ja nyt toista kertaa peräkkäin Jyväskylässä. Mixed SM:stä on hyvää vauhtia muodostumassa perinteinen kauden lopettava tapahtuma, jossa kilpailullisuudesta huolimatta korostuu yhteisöllisyys ja rennosta yhdessäolosta nauttiminen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Missä: Jyväskylä, Vehkahalli, Wilhelm Schildtin katu 1. Alusta on tekonurmi.
Milloin: 17.9.2022 (alustava aikataulu klo 10-19)
Hinta: 30€/joukkue
Järjestävä taho(t): Roundnet Finland (Suomen Roundnetyhdistys ry) yhteistyössä Liikunnan Riemu ry:n ja Jyväskylän paikallisseurattomat aktiivit.
Säännöt: IRF:n pelipäivänä voimassa olevat viralliset säännöt, ellei toisin ohjeisteta
Ranking: Turnaukseen osallistuvat suomalaiset pelaajat tienaavat Suomen ranking -pisteitä mixed-kategoriaan.
Pelaajalisenssi: Osallistuvalla suomalaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva Suomen Roundnetyhdistys ry:n pelaajalisenssi (10€/vuosi). Täytä lisenssijäsenyyslomake tästä linkistä ja suorita lisenssimaksu näiden ohjeiden mukaisesti. 
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on auki su 11.9. klo 23:59 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu turnaussivusto fwango.io:n kautta. Linkki ilmoittautumiseen alla.
Maksaminen ja peruuttaminen: Turnauksen osallistumismaksu peritään joukkuekohtaisesti turnaukseen ilmoittautuessa turnaussivuston kautta. Ilmoittautumisen ollessa auki, voit peruuttaa maksutta joukkueesi ilmoittautumisen. Ilmoittautumisajan päätyttyä emme hyvitä maksettuja osallistumismaksuja. 

Kysy lisää:
roundnetfinland@gmail.com
@roundnetfinland (Instagram)

Palvelut ja majoittuminen

Kenttävarustelu:

Päivitetään myöhemmin

Ruokailu:

Päivitetään myöhemmin

Majoittuminen:

Päivitetään myöhemmin