Roundnet SM 2022 - Tampere (SAO Premier Qualifier)

20.-21. elokuuta 2022, Tampere, Koivistonkylän kenttä, Nirvankatu 14

Tervetuloa Suomen suurimpaan roundnet turnaukseen!!! Kaksipäiväisessä turnauksessa kilpaillaan sekä Suomen mestaruuksista (miehet/naiset) että mahdollisuudesta osallistua Spikeball Tour Series -turnausten ylimpään sarjaan. Kolme miesten sarjan parhaiten sijoittunutta joukkuetta ansaitsevat tämän Spikeball Tour Series Premier – statuksen. Lue lisää Spikeball Tour Series Premiers -statuksesta täällä. Molempiin sarjoihin on mahdollista osallistua minkä tahansa maan edustajia, mutta Suomen mestaruuksista kilpailevat luonnollisesti vain täysin suomalaiset parit. 

Turnausohjelma
Lauantai: Lohkovaihe
Sunnuntai: Sijoitusottelut
Sunnuntai: SM-sijoitusottelut (ei pelata erikseen sarjassa, jossa kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta on jo suomalaisia joukkueita)

Tapahtuman tiedot

Missä: Tampere, Koivistonkylän kenttä, Nirvankatu 14 (alusta: tekonurmi)
Milloin: 20.-21.8.2022
Hinta: 50€/joukkue
Järjestävä taho(t): Roundnet Finland (Suomen Roundnetyhdistys ry) yhteistyössä Roundnet Tampereen kanssa
Säännöt: IRF:n viralliset säännöt
Ranking: Turnaukseen osallistuvat suomalaiset pelaajat tienaavat Suomen ranking -pisteitä. 
Pelaajalisenssi: Osallistuvalla suomalaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva Suomen Roundnetyhdistys ry:n pelaajalisenssi. Täytä lisenssijäsenyyslomake 
tästä linkistä ja suorita lisenssimaksu näiden ohjeiden mukaisesti. 
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on auki 17.6.- 12.8. (Ilmoittautuminen päättyy 12.8. klo 23:59). Ilmoittautuminen tapahtuu turnaussivusto fwango.io:n kautta. Linkki ilmoittautumiseen alla.
Maksaminen ja peruuttaminen: Turnauksen osallistumismaksu peritään joukkuekohtaisesti turnaukseen ilmoittautuessa turnaussivuston kautta. Ilmoittautumisen ollessa auki, voit peruuttaa maksutta joukkueesi ilmoittautumisen. Ilmoittautumisajan päätyttyä emme hyvitä maksettuja osallistumismaksuja. 

Kysy lisää:
roundnetfinland@gmail.com
@roundnetfinland (Instagram)

Palvelut ja ruokailu

Kenttävarustelu:

Täysimittaisen jalkapallokentän (tekonurmi) yhteydestä löytyvät wc-, suihku- ja pukuhuonetilat ovat kokonaan turnauksen käytössö, ja kannustammekin hyödyntämään näitä tiloja myös tavarasäilytykseen. Turnausalueella on myös Roundnet Finlandin tapahtumakatos, jonka pyydämme jätettävän turnausjärjestäjien käyttöön. 

Ruokailu:

Turnausalueella lounasta tarjoaa Iron Pig Food -ruoka-ajoneuvo, joka saapuu lauantaina turnausalueelle toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä (fwango.io/tampere2022) ostetut annokset. Lauantaina ajoneuvosta ei ole muuta myyntiä. Sunnuntaina Iron Pig Food saapuu turnauspaikalle, ja heiltä on mahdollisuus ostaa lounasta, virvoitusjuomaa sekä heidän herkullista fudgeaan makean nälkään.

Lähistöltä löytyy lisäksi pizzeria ja 800m:n päässä Prisma Koivistonkylä, jossa on myös ruokailuvaihtoehtoja. 

Majoittuminen

Tampereelta ja lähialueilta löytyy runsaasti hotelleja ja hostelleja, sekä myös airbnb-majoittajia. Blockfestin päällekkäisyys kuitenkin verottaa varmasti majoitusvaihtoehtoja turnausviikonloppuna, minkä takia olemmekin onnistuneet varaamaan Urheiluopisto Varalan tiloista majoituksen jopa 30:lle nopeimmalle majoitusta kaipaavalle. Majoitukseen sisältyy yöpyminen kahden hengen huoneissa sekä aamiainen. (HUOM! Voit varata majoituksen kauttamme myös yksin, mutta tällöin jaat huoneen määräämämme samaa sukupuolta olevan pelaajan kanssa).

Hinta: 50€/henkilö/yö

Kysy meiltä lisää jos koet haasteita sinulle sopivan majoituksen löytämisessä. Yritetään yhdessä löytää sinulle ja parillesi budjettiisi sopiva majoitusvaihtoehto! (roundnetfinland@gmail.com)