Roundnet SM 2022

20.-21. elokuuta 2022, Tampere, Koivistonkylän kenttä, Nirvankatu 14

Tervetuloa Suomen suurimpaan roundnet turnaukseen!!! Kaksipäiväisessä turnauksessa kilpaillaan sekä Suomen mestaruuksista (miehet/naiset) että mahdollisuudesta osallistua Spikeball Tour Series -turnausten ylimpään sarjaan. Kolme miesten sarjan parhaiten sijoittunutta joukkuetta ansaitsevat tämän Spikeball Tour Series Premier – statuksen. Lue lisää Spikeball Tour Series Premiers -statuksesta täällä. Molempiin sarjoihin on mahdollista osallistua minkä tahansa maan edustajia, mutta Suomen mestaruuksista kilpailevat luonnollisesti vain täysin suomalaiset parit. 

Turnausohjelma
Lauantai: Lohkovaihe
Sunnuntai: Sijoitusottelut
Sunnuntai: SM-sijoitusottelut (ei pelata erikseen sarjassa, jossa kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta on jo suomalaisia joukkueita)

Tapahtuman tiedot

Missä: Tampere, Koivistonkylän kenttä, Nirvankatu 14 (alusta: tekonurmi)
Milloin: 20.-21.8.2022
Hinta: 50€/joukkue
Järjestävä taho(t): Roundnet Finland (Suomen Roundnetyhdistys ry) yhteistyössä Roundnet Tampereen kanssa
Säännöt: IRF:n viralliset säännöt
Ranking: Turnaukseen osallistuvat suomalaiset pelaajat tienaavat Suomen ranking -pisteitä. 
Pelaajalisenssi: Osallistuvalla suomalaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva Suomen Roundnetyhdistys ry:n pelaajalisenssi. Täytä lisenssijäsenyyslomake 
tästä linkistä ja suorita lisenssimaksu näiden ohjeiden mukaisesti. 
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on auki 17.6.- 14.8. (Ilmoittautuminen päättyy 14.8. klo 23:59). Ilmoittautuminen tapahtuu turnaussivusto fwango.io:n kautta. Linkki ilmoittautumiseen alla.
Maksaminen ja peruuttaminen: Turnauksen osallistumismaksu peritään joukkuekohtaisesti turnaukseen ilmoittautuessa turnaussivuston kautta. Ilmoittautumisen ollessa auki, voit peruuttaa maksutta joukkueesi ilmoittautumisen. Ilmoittautumisajan päätyttyä emme hyvitä maksettuja osallistumismaksuja. 

Kysy lisää:
roundnetfinland@gmail.com
@roundnetfinland (Instagram)

Palvelut ja ruokailu

Kenttävarustelu:

Täysimittaisen jalkapallokentän (tekonurmi) yhteydestä löytyvät wc-, suihku- ja pukuhuonetilat ovat kokonaan turnauksen käytössö, ja kannustammekin hyödyntämään näitä tiloja myös tavarasäilytykseen. Turnausalueella on myös Roundnet Finlandin tapahtumakatos, jonka pyydämme jätettävän turnausjärjestäjien käyttöön. 

Ruokailu:

Turnausalueella lounasta tarjoaa Iron Pig Food -ruoka-ajoneuvo, joka saapuu lauantaina turnausalueelle toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä (fwango.io/tampere2022) ostetut annokset. Lauantaina ajoneuvosta ei ole muuta myyntiä. Sunnuntaina Iron Pig Food saapuu turnauspaikalle, ja heiltä on mahdollisuus ostaa lounasta, virvoitusjuomaa sekä heidän herkullista fudgeaan makean nälkään.

Lähistöltä löytyy lisäksi pizzeria ja 800m:n päässä Prisma Koivistonkylä, jossa on myös ruokailuvaihtoehtoja. 

Kysy meiltä lisää jos koet haasteita sinulle sopivan majoituksen löytämisessä. Yritetään yhdessä löytää sinulle ja parillesi budjettiisi sopiva majoitusvaihtoehto! (roundnetfinland@gmail.com)