Seurat ja yhteisöt

Tampere

Tampereella on aktiivinen roundnet-yhteisö, joka on pelannut säännöllisesti vuodesta 2018 asti. Tampereella toimii Suomen ensimmäinen roundnet-seura Roundnet Tampere ry.

Talvella 2021-2022 pelataan kahdesti viikossa:
– perjantaisin klo 20:15-22:15 Kissat-hallilla Pirkkalassa osoitteessa Kaskimäenkatu 4. Vuorolle osallistuminen on maksullista.
– sunnuntaisin pääsääntöisesti klo 18-20 NMKY:n sisähallissa osoitteessa Satakunnankatu 31. Tampereen NMKY ystävällisesti tarjoaa vuoron, joten osallistuminen on ilmaista.

—– Vuorot koronatauolla 7.1.2022 asti —–

HUOM! Lataa Spikeball-applikaatio, josta näet tulevat vuorot ja voit ilmoittautua vuorolle. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta erittäin suotavaa.

Kysy lisätietoa Roundnet Tampere Ry:n puheenjohtajalta Tuomas Kauppiselta, puh. 040 774 2740

Tervetuloa mukaan!

Roundnet Tampereen treenit Kissat-hallissa loppusyksystä 2020

Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseudulla on aktiivista roundnet-toimintaa ja alueella toimii myös seura: Roundnet Espoo Ry. Seura järjestää harjoitusvuoroja myös talvella.

Kysy lisätietoa Roundnet Espoo Ry:n puheenjohtajalta Toni Vahevaaralta, puh. 050 342 0448. Lähetä viestiä Whatsapissa tai soita!

Roundnet-keskustelua ja tiedotusta myös tässä FB-ryhmässä, kannattaa liittyä 🙂

Joensuu

Joensuussa on aktiivista roundnet-toimintaa ja kaupungissa perustettiin myös loppuvuodesta 2021 seura: Joensuu roundnet ry. Seura järjestää harjoitusvuoroja myös talvella.

Kysy lisätietoa Joensuu roundnet ry:n puheenjohtajalta Kosti Kyläinpäältä, puh. 045 126 6570. Lähetä viestiä Whatsapissa tai soita!

Roundnet-keskustelua ja tiedotusta myös tässä FB-ryhmässä, kannattaa liittyä 🙂

Jyväskylä

Tule mukaan Jyväskylän toimintaan liittymällä tähän FB-ryhmään!

Turku

Ole mukana kasvattamassa Turkulaista roundnet-yhteisöä liittymällä tähän FB-ryhmään!