roundnet sm 2018 tampereella

25.8.2018 järjestettiin Suomen ensimmäinen Roundnet SM 2018 –turnaus Tampereella Nalkalan kentällä. Turnaukseen osallistui kaiken kaikkiaan 9 joukkuetta, hieno määrä näin historian ensimmäiselle turnaukselle! Turnauksen joukkueet jaettiin kahteen lohkoon ja alkulohkojen ensimmäiset pelit startattiin klo 10. Turnaukseen saapui pelaajia muun muassa Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Raumalta, Tampereelta ja Turusta, joten kyseessä ei suinkaan ollut mikään Tampereen osaturnaus vaan nimensä mukainen urheilutapahtuma. Porukka oli mitä mainioin.


Roundnet SM 2018 osallistujat

Roundnet SM 2018 osallistujat

Molemmista alkulohkoista löytyi joukkue, joka ei hävinnyt peliäkään alkulohkossa, vaikka monia tasaisia vääntöjä nähtiinkin. Finaalissa toisensa kohtasivat A-lohkon ykkönen KRIK Finland sekä B-lohkon ykkönen Mo-stache, mo problems. KRIK ja Mo-stache selvittivät tiensä finaaliin voittamalla omat puolivälieränsä sekä välieränsä. Välierissä finaalikaksikolle taipuivat Teemu Laaksosen nimipäivät ja Firmus Bros. Näistä jälkimmäinen eli Firmus Bros. voitti pronssia. Onnittelut pojille Suomen Turkuun.

Onnistuneen tapahtuman takasivat mahtavat finaalijoukkueet, jotka takasivat kovan tason turnaukselle ja viihdettä yleisölle. Finaali pelattiin paras 5:stä systeemillä eli ottelun voittamiseen tarvittiin 3 erävoittoa. Mo-stache, mo problems koki turnauksen ensimmäiset erätappionsa, kun KRIK Finland voitti finaalin ensimmäiset kaksi erää niukasti. Nämäkin erät olisivat voineet päättyä kummalle vain, mutta KRIK veti pidemmän korren. Oli vain ajan kysymys, milloin Mo-stache saa ensimmäisen erävoittonsa nimittäin ottelu oli tasaisempi kuin järvi tyynenä kesäiltana. Mo-stache, mo problems voittikin seuraavat kaksi erää ja näin ollen finaali oli tilanteessa 2-2 ja pelaajissa näkyi selvästi jo pitkä ja raskas turnaus vaikka suupielet osoittivatkin ylöspäin.

Turnauksen viimeinen erä. Yksi erävoitto mestaruudesta. Tilanne on koko erän hyvin tasainen. Ottelun loppuhetkillä Mo stache, mo problems oli kevyessä johtoasemassa, mutta KRIK Finland punnersi itsensä tilanteeseen 20-20. Erävoittoon tarvitaan 21 pistettä, mutta kahden pisteen erolla. Tässä välissä kerrotakoon, että tätä ottelua ei käsikirjoitettu ennen matsia. Allekirjoittaneen luovuus ei olisi tähän riittänyt, tämän käsikirjoituksen loi yhdessä KRIK Finlandin veljekset sekä Mo-stache, mo problemsin lupsakat viiksihemmot. Tilanne siis 20-20 ja seuraavan pallon voittaminen olisi elintärkeää kummalle tahansa.

 

KRIK Finland voitti tämän turnauksen pisimmän pallorallin, jonka jälkeen tuuletukset olivat kuin mestaruuden voittaneilla ja syystä. KRIK Finland voitti myös seuraavan pallon ja näin ollen KRIK Finland voitti Roundnet SM 2018 mestaruuden erävoitoin 3-2.

KRIK Finlandin veljesten yhteispeli ja roolitus takasivat mestaruuden. Molemmat veljekset olivat todella hyviä. Toinen oli kuin sähköjänis, joka haki pallon kuin pallon ja toinen veljeksistä tasapainoitti peliä. Onnittelut pojille Hämeenlinnaan ansaitusta mestaruudesta!


Team Krik, vuoden 2018 Suomen mestarit!

Team Krik, vuoden 2018 Suomen mestarit!

Järjestäjien näkövinkkelistä tapahtuma ei olisi voinut paremmin onnistua. Aistimme, että myös muut mukana taistelijat pitivät tapahtumasta. Nyt ilmat viilenevät, mutta Roundnet Finland ei vaivu horrokseen. Uutta turnausta todennäköisesti ei järjestetä enää tämän vuoden puolella, mutta ainakin Tampereen seudulla avoimet pelit jatkuvat vielä raikkaassa syyssäässä ulkosalla syyskuun ajan. Spikeball pelejä saa yhä ostettua meidän kauttamme ja virityksiä tulevaa kohti on jo vaikka ja mitä. Älä epäröi olla yhteydessä, mikäli sinulla on hyviä tai huonoja ajatuksia lajin suhteen. Kasvatetaan yhdessä Suomen Roundnet kulttuuria ja nautitaan jatkossakin hyvistä peleistä!