Roundnet Spikeball kauppa

Osta Spikeball-setit elinikäisellä takuulla - tue suomalaista roundnet-toimintaa!

Roundnet Finland on Suomen ainoa Spikeball Roundnet Association (SRA) -sertifikaatin omaava järjestö. Tämä tarkoittaa, että olemme ainoa taho Suomessa, jolta ostaessa saat elinikäisen takuun Spikeball-setillesi. Jos jokin spikeball-setin osasta rikkoutuu tai on viallinen, voit tilata Spikeballilta uuden osan veloituksetta suoraan Spikeballilta täältä.

 

Miksi juuri Spikeballin roundnet-pelivälineet?

Spikeball on vakiintunut pelivälineiden valmistaja: kaikissa virallisissa käytetään Spikeballin pelivälineitä. Moni tunteekin lajin Spikeball-nimellä. Roundnet-välineitä valmistaa muutkin tuotemerkit, mutta ne eroavat Spikeballista pelituntumaltaan. Jos siis aiot pelata joskus turnauksissa, suosittelemme totuttelemaan Spikeballin pelivälineisiin! Lisäksi kun ostat meiltä, saat Spikeballiin elinikäisen takuun!

Haluatko tilata koululle tai muulle yhteisölle?

Ota yhteyttä ja kysy mahdollisuutta maksaa laskulla tai muulla haluamallanne tavalla! Voit täyttää tämän yhteydenottolomakkeen, lähettää sähköpostia tai soittaa. Aina emme ehdi vastaamaan puhelimeen, mutta soitamme mahdollisimman pian takaisin.